Nemzetközi hírek

Az orosz és a magyar üzleti közösség kölcsönösen előnyös kapcsolatainak fejlesztése keretében a Moszkvai Kereskedelmi és Iparkamara a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség támogatásával 2021. március 23-án moszkvai idő szerint 14:00, magyar idő szerint 12:00 órai kezdettel online konferenciát szervez a Zoom platformján az „Oroszország és Magyarország gazdasági együttműködése az agráripari szektorban: aktuális kérdések” címmel.

A konferencián várhatóan az agráripari területen tevékenységet folytató magyar exportőrök állami támogatásáról, kereskedelemfinanszírozási programokról és kockázatbiztosításokról esik szó, amelyek a befektetéseket ösztönzik. Szó lesz még tanúsítással, vámmal és logisztikával kapcsolatos kérdésekről a külpiacra lépés során; külföldi startupok támogatását szolgáló programok bejelentésére kerül sor illetve az orosz és a moszkvai vállalkozások számára indított aktuális Skolkovó-i támogatási programok elemzése lesz még terítéken. Fontos témaként az oroszországi gyártáskihelyezés előnyeiről esik szó. Az esemény segít feltárni az agráripar területén interakcióba lépő magyar és orosz vállalkozók közötti együttműködés fejlesztésének valós gazdasági potenciálját.

A konferencia nyelve orosz, magyar szinkrontolmácsolással.

A konferencia időpontja 2021. március 23., moszkvai idő szerint 14.00 (magyar idő szerint 12:00) órai kezdettel. A részvétel az eseményen ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 Bővebb információk és regisztráció az alábbi linken lehetséges

https://mostpp.glueup.ru/event/экономическое-сотрудничество-россия-венгрия-в-агропромышленном-секторе-1292/

 

A rendezvény kontaktja:

Dmitry Peshkov,  HEPA MOSCOW Office

Tel: +7 (495) 631 68 37 Mob: +7 (926) 144 22 64

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Web: www.hepaoffice.com.ru

 

 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

Őstermelői adózás kalkulátor

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei