AJÁNLOTT RENDEZVÉNYEK - PARTNEREKNEK

A rendkívüli járványügyi helyzetre való tekintettel a NAK lehetőséget biztosít az online szakmai rendezvények akkreditálására, a szaktanácsadók számára kreditpontot érő rendezvények közé. Felkérjük a szakmai programok szervezőit, hogy a virtuálisan megrendezésre kerülő rendezvények ajánlásával is segítsék a névjegyzéki szaktanácsadók tájékoztatását.


 
A hagyományos rendezvényajánláshoz hasonlóan a szaktanácsadók képzésének részeként elfogadott online szakmai program akkreditálását a program szervezője elektronikus úton kezdeményezi.

A folyamattal kapcsolatos tudnivalók, lépések:

1.    lépés:  A rendezvény akkreditálását a szervező a NAK portálról letölthető ajánlólap megküldésével kezdeményezi. A teljes körűen kitöltött ajánlólapot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, legalább 15 munkanappal a rendezvényt megelőzően várjuk az alábbiak szerint:
•    az ajánlólap .doc formátumban (aláírás nélkül),
•    a cégszerűen aláírt Nyilatkozat (dokumentum utolsó oldala) szkennelt változatban, aláírva, és
•    mellékelve a meghívó vagy program.
Amennyiben a rendezvény a szakmai elvárásoknak megfelel, a NAK e-mailben küld visszaigazolást az akkreditálásról és megküldi a szervező partner által használandó dokumentumokat: szakmai beszámoló sablont és részvételi igazolás sablont. A program ajánlott rendezvények közé való felvételéről a szaktanácsadók elektronikus úton kapnak tájékoztatást.

2.    lépés: A rendezvény lebonyolítása során a szervező 3 db képernyőfotót készít az online rendezvény eltérő időpontjaiban (kezdetén, közepén, végén) a résztvevők látható megjelenítésével.

3.    lépés: A rendezvény megvalósulását követő 5 munkanapon belül a szervező megküldi a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre a képernyőfotókat és egy rövid, legfeljebb 2 oldalas szakmai beszámolót.

4.    lépés:  A rendezvényen való virtuális jelenlétet a szaktanácsadó kérésére a szervező a NAK által megküldött részvételi igazolás sablon kitöltésével és a szaktanácsadónak történő elektronikus megküldésével igazolhatja. Az igazolás NAK-hoz történő beküldéséről a szaktanácsadó gondoskodik.


 

Kérdés esetén a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen fordulhatnak hozzánk.

 

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

Őstermelői adózás kalkulátor

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei